Perioada: 15-21 August 2016

Locatia: Pensiunea “Pomicom” din Satic, Jud. Arges.

Cazare 6 zile

3 Mese pe zi

Locatie Montana

Poze:

Activitati:

L.A.R.P

Drumetii

Karaoke

Petreceri de seara

Sporturi

Hama Bead Art

Tir cu arcul

Baseball

Atelier de Plushies

Boardgames

Old-School Games

LAN Gaming

+ MULTE ALTE ATELIERE SI ACTIVITATI

Cost: 750 Ron

(include totul in afara de transport si bani de buzunar).

 

Pentru a te inscrie trebuie doar sa platesti avansul de 250 Ron! Restul trebuie achitat pana pe 12 August. Ordinea de inscriere determina ordinea in care vor fi luate in considerare preferintele de cazare.

 

Echipa organizatorica va monitoriza membrii pe tot parcursul taberei si a fiecarei activitati, totusi nu putem fi pretutindeni, dar atat timp cat membrii respecta regulile si indicatiile stabilite nu pot aparea probleme. Cheia e sa respecte regulile si sa se respecte reciproc.

Echipa organizatorica are dreptul de a schimba, anula sau modifica oricare din activitati in functie de posibilitatile logistice si spatiale.

Pentru fiecare activitate ce prezinta eventuale pericole asupra sanatatii sau integritatii corporale vor fi puse la dispozitia membrilor echipamente de protectie. Celor care incalca regulile sau nu tin cont de avertizari li se va interzice participarea la respectivele activitati.

Daca un membru nu tine cont de avertizarile si regulile unei activitati si se raneste in timpul acesteia nu ne asumam raspunderea pentru asta, in cazul in care membrul se accidenteaza grav va fi dus la un spital cat mai apropiat  de catre un organizator.