Am ADHD… ce fac?

Pasii explicati pe scurt sunt urmatorii, poti sa browsuiesti website-ul pentru informatii in plus si cand te-ai saturat poti sa ne contactezi la numerele de telefon: 0743 274 995 – Alex Lascu sau 0748 653 062 – Crudu Alex. Iar in caz ca vrei sa afli cine mai face parte din aceasta comunitate, intra aici (in acest grup de facebook).

1. Cerere + buletin + acord de prelucrare a datelor personale.

Doritorii trebuie sa completeze cererea si acordul digital si sa isi scaneze buletinul, iar fisierele trebuie trimise pe: anime.camp@yahoo.com. Membrii vechi sunt scutiti de acest pas, deoarece deja avem informatiile lor.

2. Transfer de bani, confirmarea.

Titular cont: Crudu Alexandru
Cont: RO90 BRDE 240S V461 8180 2400

Plata se face prin banca, prin depunere in cont. Transferul se poate face din orice sediu al oricarei banci din tara, va trebuie un formular de “depunere in cont”/”ordin de plata”(numele variaza de la banca, la banca); cel mai usor este sa intrebati persoana de la ghiseu.

Dupa ce faceti plata puteti sa ne anuntati ca a fost facuta, noi verificam online, de obicei dureaza 2-3 ore pentru a se updata informatiile cu privire la transfer. Imediat ce stim, va confirmam si va validam inscrierea.

Exemplu:

3. Confirmare inscriere

Va vom ruga sa intrati in grupul de facebook (click). E cea mai convenabila metoda pentru a comunica cu noi sau alti membri A-Camp.

Va fi trecut pseudonimul/nickname-ul pe lista de la sectiunea Membri, iar in dreptul sau orasul de provenienta, cateva hobby-uri si cateva linkuri.

 

Acum nu ramane decat sa discutati cu ceilalti membri si sa asteptati data plecarii.